Skip links

Om Irfaan Khan

Historie

Irfaan Khan

Mit navn er Irfaan Khan og jeg er bosat i København, Danmark. Jeg er specialiseret og har mange års erfaring indenfor “portrætter” “sport og reklamefotografering”.

Jeg opdagede fotografering for mange år tilbage, gennem min kunst på mit universitet. Det var i mit andet år, hvor vi blev introduceret til et lille 1 mp digitalt kamera. Vi derefter til opgave at fotografere vores klassekammerater og derefter tegne 2d og derved prøve at lave ler portrætter.

At kigge igennem den lille firkantede “søger” i kameraet, var som at kigge ind i en anden verden, det var fantastisk. Over tid voksede min interesse mere og mere for fotografering.

Tiden fløj, og jeg besluttede mig for at deltage i min første og største udstilling. Jeg tror, ​​at mit navn blev anerkendt via min udstilling, ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Jeg husker, at et af Danmarks største fotomagasiner (ZOOM) kontaktede mig for et interview, det var en vidunderlig følelse. I dag har jeg mine kunder som Diesel, Les Deux, CityJet, Reebok, Vitamin Well, Nocco, bodylab og m.fl.

Du velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at hyrer mig til din næste session.

Med venlig hilsen
Fotograf // Irfaan Khan