Skip links

Om Irfaan Khan

Historie

Irfaan Khan

Mit navn er Irfaan Khan og jeg er bosat i København. Jeg har mange års erfaring indenfor “portrætter” “sport og reklamefotografering”.

Jeg opdagede fotografering for mange år tilbage, gennem min tegneskole. På tegneskole blev vi introduceret for 1 mp digitalt kamera. Vi fik en lille opgave at fotografere vores klassekammerater og derefter tegne 2d og derved prøve at lave ler portrætter ud fra et billede.

At kigge igennem den lille firkantede “søger” i kameraet, var som at kigge ind i en anden verden, det var fantastisk. Over tid voksede min interesse mere og mere for fotografering.

Tiden fløj, og jeg besluttede mig for at producere min første og største foto-udstilling. Mit navn blev anerkendt via min udstilling, ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Jeg husker, at et af Danmarks største fotomagasiner (ZOOM) kontaktede mig for et interview, det var en vidunderlig følelse. I dag har jeg mine kunder som Puma, Porsche, Diesel, Les Deux, CityJet, Reebok, Vitamin Well, Nocco, bodylab og m.fl.

Jeg har så sent som i Oktober 2021 vundet den fantastisk pris Honorable mention for “Advertising, Brands campaign” fra IPA -Internation Photo Award.

Du velkommen til at kontakte mig, for din næste kreative opgave.

Med venlig hilsen
Fotograf // Irfaan Khan

IPA AWARD

AWARD